Search
Close this search box.

asennusliikkeet

Tiedostot

Tämä sivu on tarkoitettu Cabmania jälleenmyyvien liikkeiden käyttöön. Täältä löydät aina uusimman lisenssin, ohjeistukset sekä muut ladattavat tiedostot esim. navigoinnin.

Tärkeää tietoa Cabman asennusliikkeille

Tärkeää tiedotettavaa Cabman asennusliikkeille 21.4.2023:

Cabman MDT komponentteihin muutoksia – asennustiedostot päivitettävä

Cabman MDT:n viimeisin erä on kokenut hieman muutoksia komponenttipuolella, sekä keskusyksikön, että näytön osalta. Uuden tuotantoerän keskusyksikkö ja näyttö ei toimi edellisten tuotantoerien kanssa ristiin. Taksi Helsingille on lähetetty jo 50 laitteen erä uusia laitteita, joita tulee asennuksiin lähiaikoina, joten näiden osalta tulee olla tarkkana.

Toimitamme myös vaihtolaitevarastoa asennusliikkeille, joissa on uusia keskusyksiköitä myös. Merkitsemme nämä uuden erän laitteet valkoisella tarralla, jotta ne on helpompi erottaa, eikä näitä sotketa vanhemman erän laitteiden kanssa.

Lisäksi uusi rauta vaatii myös uuden ohjelmiston ja Taksi Helsingin ja Menevän osalta on nyt päivitetty Dropboxiin MS17.5 ohjelmistoversio. Poistakaa vanha ohjelmistoversio kaikilta tikuilta, jotta sitä ei enää vahingossakaan asenneta ja käytetään kaikkiin uusiin asennuksiin MS17.5 ohjelmistoversiota. Lisäksi Dropboxiin on päivitetty uusin bctlicense tiedosto. Dropboxiin pääset linkistä www.taxitec.fi/asennusliikkeet

Alla vielä tietoa, että miten erotat jatkossa uuden ja vanhan MDT:n keskusyksikön, sekä näytön valkoisen pyöreän tarran lisäksi. Huomaa, että ensimmäisessä 50 kpl erässä, joka Taksi Helsingille meni, ei ole tätä tarraa, joten lähetämme vaihtolaitteiden mukana myös ylimääräisiä valkoisia tarroja, jotta nämä voidaan merkata asennuksen yhteydessä ja helpottaa jatkossa elämää, jos autoon tarvitsee laittaa vaihtolaitetta.

Tarran lisäksi erotat uuden keskusyksikön siitä, että uudessa keskusyksikössä on USB A, sekä Micro USB portit. Ulkoisesti keskusyksikkö on muuten samanlainen. USB A ja Micro USB porteille ei ole vielä käyttöä, joten uusissa magneettiraidanlukijoissa käytetään edelleen USB-hubia asennuksessa.

Tarran lisäksi erotat uuden näytön sarjanumerosta, eli jos sarja numerossa on 07 tai 08, on kyseessä uuden erän näyttö.

Uudet meiltä lähetetyt yksiköt ovat merkattu valkoisella pyöreällä tarralla helpottamaan tunnistusta.

Cabman jälleenmyyjä uutiskirje 18/1/23

Alla hieman tiedotusluontoista asiaa Cabman jälleenmyyjille – Taxitec 1/23

Zendesk

Osa asennusliikkeistä käyttääkin jo Zendesk tikettijärjestelmää kommunikointiin Cabmanin kanssa. Jos sinulla ei ole vielä tätä käytössä niin olettehan yhteydessä, niin olkaa yhteydessä niin katsotaan tämä teille toimintaan. Zendesk järjestelmä on tarkoitettu jälleenmyyjille myPOS parituskoodien tilaukseen. Tällöin jos Zendesk on käytössä, pystyy jälleenmyyjä tilaamaan parituskoodin suoraan Cabmanilta ja tähän saa vastauksen huomattavasti nopeammin.

Huomioikaa, että Zendesk järjestelmää tulee käyttää ainoastaan parituskoodien tilaukseen, muissa Cabman tukiasioissa olettehan yhteydessä ensin sähköpostitse osoitteeseen helpdesk@titec.fi tai puhelimitse 0405919000. Liitteenä myös päivitetty Zendesk ohjeistus.

Usein kysytyt kysymykset ja vianhaku, sekä jälleenmyyjäsivu

Asennusliikkeiden tueksi tarkoitettu U.K.K. ja vianhaku dokumentti löytyy osoitteesta www.taxitec.fi/asennusliikkeet Jos Cabmanin tai myPOSin kanssa on jotain ongelmia, suosittelemme aluksi tarkastamaan, että löytyykö vastaus täältä. Asennusliikkeet sivulla ylläpidetään myös uusimpia versioita asennusliikeohjeista, bctlicensestä, sekä muista tärkeistä tiedostoista.

Uusi ohjelmistoversio tulossa helmikuun aikana (MS17)

Cabman MDT:hen on tulossa helmikuun aikana uusi ohjelmistoversio (MS17), jonka mukana tulee lukuisia parannuksia käytettävyyteen, sekä että toimivuuteen mm. datapuolelle ja myPOS maksuliikenteeseen, sekä uusia ominaisuuksia. Tiedotamme vielä tästä erikseen, kun seuraava ohjelmistoversio on valmiina ladattavaksi jälleenmyyjä linkkimme kautta, jotta vanhaa ohjelmistoa ei enää käytetä uusiin asennuksiin. Jo asennetut taksamittarit päivittyvät automaattisesti etänä.

Asennuksen jälkeen huomioitavaa

Saamme usein asiakkailta soittoja Cabman käyttöjärjestelmän kieleen liittyen. Monella jää mittari asennuksen jälkeen englanninkieliseksi, mikä aiheuttaa osalle kuljettajista päänvaivaa, kun englanti ei suju kovin hyvin. Pyydämmekin varmistamaan asennuksen jälkeen, että kieli on asetettu asiakkaan haluamalle kielelle. Kielivalinta löytyy mittarin Kotivalikosta hammasrattaan alta. Kieli on oletuksena englanti, mutta kun kielivalintaa painaa siten, että se maalautuu sinisellä voi sen muuttaa Suomen kielelle ”Kynä” painiketta painamalla. Kielen pystyy vaihtamaan ilman asennusliikekorttia, eikä mittarille edes tarvitse olla kirjautunut.