Search
Close this search box.

Cabman Data

Cabman Data

Cabman Data on selainpohjainen sovellus, jonka kautta pääsee tarkastelemaan kaikkia yrityksen autoja ja kuljettajien ajotietoja. Cabman Data tarjoaa katsauksen kaikista yrityksen ajoneuvoista, kuljettajista, palveluista ja maksutapahtumista. Lisäksi Cabman Data:lle voi muodostaa erilaisia raportteja.

Palvelun kuvaus

Cabman Datan avulla voit tarkastella kaikkia tilattuja ja ajettuja taksimatkoja. Vuorohistoria-osiossa on yhteenveto, josta näet kaikki suoritetut toiminnot ja ajot. Näet muun muassa, mitä kuljettaja on tehnyt kirjauduttuaan järjestelmään, milloin on ollut taukoa, jne. Palvelun kautta saat myös tietoa työajasta, tauoista, matkustajan kanssa ja ilman matkustajaa ajetuista kilometreistä sekä työvuoron kokonaispituudesta.

Raportointi

Cabman Data tuottaa monenlaisia raportteja. Näitä ovat muun muassa palveluraportit, kooste pysähdyksissä vietetystä ajasta ja tuntiraportti. Näiden MDT järjestelmästä kerättyjen tietojen avulla voit yrittäjänä pysyä paremmin kartalla oman yrityksesi toiminnasta. Esimerkiksi palveluraportista näet hyvin tarkasti, milloin kuljettaja kirjautui järjestelmään ja siitä ulos, paljonko on vuoron tulot, milloin hän on pitänyt taukoja, ja hänen varsinaiset työtuntinsa. Raportista voit myös tarkistaa käyttämääsi tilaustenhallintaohjelmistoon tallennetut aikatiedot.

Paikantaminen
ja seuranta

Cabman Datan reaaliaikaisesta yleisnäkymästä voit tarkistaa milloin tahansa ajoneuvon reaaliaikaisen sijainnin sekä seurata sen liikkeitä kartalla. Tiedät siis aina, missä yrityksesi ajoneuvot ovat menossa.   

Kalustonhallinta

Cabman Dataan sisältyy myös näkymä kaikista yrityksesi ajoneuvoista. Tiedot voidaan viedä toiselle laitteelle, jolloin saat itsellesi täydellisen ja ajantasaisen listan kalustostasi. Toiminnon avulla voit siis hallita yrityksesi kalustoa täydellisesti. Ajoneuvoista näytetään seuraavat tiedot:

  • Perustiedot: esim. rekisterinumero ja ajoneuvon numero.
  • MDT-laitteen sarjanumero, laitteen SIM-kortin numero ja laitteella tällä hetkellä käytössä oleva ohjelmistoversio.
  • Käytössä olevat laitteistot. Voit esimerkiksi tarkistaa, onko MDT-järjestelmässä käytössä taksamittari, tiedonsiirto, myPOS-maksupääteyhteys, puhelinmoduuli tai navigointi.

 

Haluatko tietää lisää
Cabman Datasta?

Kaipaatko lisätietoja Cabman Datasta? Haluaisitko ottaa ohjelman käyttöön omassa yrityksessäsi? Ole meihin yhteydessä. Autamme mielellämme sinua luomaan oman tilin!